principal directory
DIRECTORY

Categories :  Onderwijs

12>

 Artiët
Onderwijs

Landelijk netwerk van particuliere gedimplomeerde muziekdocenten; zoek docenten bij u in de buurt. De website fungeert ook als online ontmoetingsplaats van muziekleerlingen en muziekdocenten.

 Drumsection
Onderwijs

Workshops Afro-Braziliaanse percussie voor bedrijven en instellingen als onderdeel van teambuildingsessies of managementtrainingen. Daarnaast les in Afro-Braziliaanse percussie aan beginnende en gevorderde slagwerkers.

 Edson Gomes
Onderwijs

Geeft Braziliaanse percussie workshops. Tevens informatie over Braziliaanse muziek.

 Greg Rosser
Onderwijs

Gediplomeerd docent, geeft saxofoonlessen in Hoorn e.o. Profiel, lesmethode en CV.

 Kleurmuziek
Onderwijs

Muziek maken op keyboard met gekleurde noten en kleurstickers op de toetsen voor mensen met een verstandelijke of visuele handicap. Informatie over het systeem en hoe je materiaal kunt bestellen.

 Marc Reizen
Onderwijs

Zomerworkshops voor jazz-, pop- en wereldmuziek in Noord-Frankrijk.

 Musicalschool Song & Dance
Onderwijs

Musicalschool in de regio Zwolle. Hier wordt musicalonderwijs gecombineerd met kwalitatieve uitvoeringen. Met informatie over talentlessen en producties.

 Muziek en dyslexie
Onderwijs

Uitgebreide online handleiding voor instrumentaal docenten.

 Muziekatelier van Ernst Stolz
Onderwijs

Speelt zelf viola da gamba en is muziekpedagoog. Geeft o.a. les in piano, keyboard, blokfluit, en zang. Gratis te downloaden bladmuziek, koormidi's en koorprojecten.

 Muziekschool 't Muzenhuis
Onderwijs

Muzieklessen voor vrijwel alle muziekinstrumenten en zang voor zowel klassieke, lichte, pop alsook jazzmuziek in Haarlem, Velserbroek, Santpoort Noord, Lisse, Voorhout en Sassenheim. Over de lesvormen, de theorie, de instrumenten en de tarieven.

12>